Slawisch-awarisches Gräberfeld in Nové Zámky - Čilinská, Zlata (Bratislava : Vydavatel'stvo Slovenskej akademie vied, 1966)
Sažetak na slovačkom jeziku
Bibliografija: str. 216-221
Keywords: Slaveni; Avari; slavensko-avarska groblja; seoba naroda; Slovačka; Nove Zamky