Těšetice-Kyjovice. 3: Únětické pohřebiště v Těšeticích-Vinohradech - Lorencová, Anna; Beneš, Jan; Podborský, Vladimír (Brno : Universita J. E. Purkyně, 1987)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 233 - 238
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; unjetička kultura; prapovijesna groblja; ukopi; keramika; antropološka analiza; brončano doba