Cercetari paleolitice in Tara Oasului - Bitiri, Maria; Socolan, Aurel ([S. l] : Muzeul regional Maramures, 1966)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; paleolitik; Somos