Rimskata vila v s. Kralev Dol, Perinški okr''g - Najdenova, Varbinka (Sofija : Izdatelstvo na Bulgarskata akademija na naukite, 1985)
Rezjume
Résumé
Ćir
Bibliografske bilješke iza svakog poglavlja
Keywords: Bugarska -- arheološka istraživanja; rimska vila