Z przeszłości pomorza wschodniego (Wrocław ; Warszawa ; Krakow : Zakład narodovy im. Ossolińskich, 1962)
Summary
Keywords: Poljska - baltička obala; Baltik; rijeka Wisla; prapovijest; željezno doba; srednji vijek; Pomeranija; luka Gdansk - arheološki nalazi