Bestattungssitten der Hügalgräberbronzezeit in Nord- und Osthessen - Görner, Irina (Rahden/Westf. : Leidorf, 2002)
Summary
Bibliografija: str. 307-318 i uz tekst
Keywords: Njemačka - arheološka nalazišta; Hessen; brončano doba; prapovijesna groblja; pogrebni rituali; tumuli