Aurignacien na Moravě - Oliva, Martin (Kroměříže : Muzeum Kroměřížska, 1987)
Résumé
Nasl. nad tekstom
Bibliografija: str. 115-122 i uz tekst
Keywords: Moravska - arheološka nalazišta; paleolitik; litička analiza