Starčevača kultura u Slavonsko-srijemskom prostoru i problem prijelaza starijeg u srednji neolit u srpskom i hrvatskom Podunavlju : Simpozij Neolit i eneolit u Slavoniji, Vukovar, 4-5 lipnja 1966 - Dimitrijević, Stojan; Simpozij Neolit i eneolit u Slavoniji (Vukovar ; 1966) (Vukovar : Gradski muzej, 1969)
Zusammenfassung
P. o.: Simpozij Neolit i eneolit u Slavoniji ; Vukovar, 1966
Bilješke: str. 68-80
Keywords: neolitik; Podunavlje; Slavonija; Starčevo; Vinča; vinčanska kultura; sopotsko-lenđelska kultura