Antropološki karakteristiki na srednovekovnoto naselenie od Crkvište - Demir Kapija - Veljanovska, Fanica (Skopje : Muzej na Makedonija, 2001)
Summary.
Ćir.
Bilješke uz tekst.
Bibliografija: str. 73.
Keywords: Demir-Kapija; srednji vijek; antropološka analiza