Suvremena arheološka istraživanja u Podravini - Horvatić, Franjo; Feletar, Dragutin; Marković, Zorko; Šarić, Ivan; Demo, Željko (Koprivnica : Muzej grada Koprivnice, 1979)
Zusammenfassungen
P. o.: Podravski zbornik ; 1979
Bilješke iza svakog rada
Keywords: Podravina - arheološka istraživanja; Seče; Rudina; Novačka; glineni kalupi; numizmatika