Tri Čeljusti i Vrtuljka : Trebeništa 1972 - Kuzman, Pasko (Ohrid : Zavod za zaštita na spomenicite na kulturata i Naroden muzej Ohrid, 1985)
Summary
Ćir
Sadrži i: Ilirske skeleti od grobovite "Tri Čeljusti"... / Marija Štefančič
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo lokaliteta
Keywords: Trebenište; Makedonija -- arheološka nalazišta; željezno doba; grobovi; grobni nalazi