Grčki, grčko-kolonijalni i keltski novac iz Muzeja Slavonije Osijek : Osijek, travanj - rujan, 2004. - Goericke-Lukić, Hermine; Muzej Slavonije Osijek (Osijek : Muzej Slavonije Osijek, 2004)
Summary
Katalog izložbe.
Str. 5 : Predgovor / Zdenka Dukat, Ivan Mirnik.
Bibliografija: str. 245-250.
Keywords: numizmatika; novac -- grčki -- keltski; Kelti; materijalna kultura; stari vijek; antika; Grčka; novac