Poglavarstvo i polis : starije gvozdeno doba centralnog Balkana i grčki svet - Babić, Staša (Beograd : 199 str. : Balkanološki institut SANU, 2004)
Summary
Srp. ćir.
Na spor. nasl. str.: Chiefdom and polis
Bibliografija: str. 179-197
Kazalo
Keywords: Balkan; arheološka istraživanja; arhajska Grčka; grčki importi; željezno doba; halštat; naselja; groblja; kneževski grobovi; grobni prilozi; grobovi s importom