Kosmološki sliki : simbolizacija i mitologizacija na kosmosot vo likovniot medium = Cosmological images : symbolisation and mythologisation of the cosmos in the pictorial medium. Tom 1, Tekst - Čausidis, Nikos (Skopje : Čausidis, 2005)
Summary
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: kozmologija; umjetnički prikazi; simbolika; ornamentika; mitologija