Memorijal Ive Kerdića - Zlamalik, Vinko (Galerija likovnih umjetnosti ; Strossmayerova galerija starih majstora JAZU : Društvo povijesničara umjetnosti, 1980)
Resume: Le memorial de Ivo Kerdić / prijevod na francuski Valentin Putanec