Memorijal Ive Kerdića - Zlamalik, Vinko (Osijek : Galerija likovnih umjetnosti ; Zagreb : Strossmayerova galerija starih majstora JAZU : Društvo povijesničara umjetnosti, 1980)
Resume: Le memorial de Ivo Kerdić / prijevod na francuski Valentin Putanec
Tvrdi uvez
Popis ilustracija
Katalog
Biografija
Str.244-252: Bibliografija
Keywords: Kerdić,Ivo