Iz starog i novog Zagreba VI (Zagreb : Muzej grada Zagreba, 1984)
Sažeci na njemačkom.
Podatak o odgovornosti preuzet s poleđine nasl. lista.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Zagreb - kulturna povijest; Gradec; Reiner, Antun, zagrebački kipar; Either, Ivan, zagrebački graditelj; Kršnjavi, Izidor; Delić, Svetozar; narodnooslobodilačka borba; Zagreb - urbanistički razvoj; Planić, Stjepan; viteške igre; Zagreb - 18. stoljeće; Zagreb - 19. stoljeće