Jezik, književnost i mediji u nastavi hrvatskoga jezika : suvremeni pristupi poučavanju u osnovnim i srednjim školama - Silić, Josip; Tadić, Marko; Pletikos, Elenmari; Bubaš, Goran; Čoh, Ćiril; Bjelica, Jadranka; Butorac, Željka; Surić Faber, Eni; Žalac, Anita; Bagić, Krešimir; Pogačnik, Jagna; Slavić, Dean; et al. (Jastrebarsko : Naklada Slap ; Zagreb : Agencija za odgoj i obrazovanje, 2008)
Sažetak uz svaki rad.
Bibliografija uz svaki rad
Keywords: nastava hrvatskog jezika -- nastava književnosti -- komunikacijske tehnike -- komunikacijska kompetencija -- disleksija -- hrvatska autobiografska proza - Stanko Andrić, Rujana Jeger, Miljenko Jergović, Goran Tribuson -- Mirisi, zlato i tamjan - roman - metodička obrada - interpretacija -- novine - obrazovna funkcija -- aktivno učenje -- kritičko slušanje -- čitanje - kritičko mišljenje -- računalna lingvistika -- korpusna lingvistika -- govorno izražavanje -- hrvatski jezik : Roman Jakobson -- Hrvatski nacionalni korpus (HNK) -- mediji - djeca