Dom i svijet : o ženskoj kulturi pamćenja - Jambrešić Kirin, Renata (Zagreb : Centar za ženske studije, 2008)
Summary: str. 211-220.
Izvori i literatura: str. 191-209
Bibliografske bilješke uz tekst
Imensko kazalo
Keywords: ženska povijest - Hrvatska; žene - društveni status - Hrvatska; ravnopravnost rodova - kulturološko gledište; teorija kulture - pamćenje; Ugrešić, Dubravka - polemike