Ime i pitanje identiteta u književnoj teoriji : doktorska disertacija - Peternai Andrić, Kristina (Zagreb : K. Peternai Andrić, 2008)
Summary: Name and question of identity in literary theory.
Bibliografija: str. 273-297 i uz tekst
Keywords: književna teorija; identitet - pojam; imenovanje; ime : identitet