Primijenjena psihologija : pitanja i odgovori - Bubić, Andreja (Školska knjiga, 2009)
U knjizi se daje pregled općih područja primijenjene psihologije i ističe se razlika u odnosu na fundamentalnu/teorijsku psihologiju. Knjiga je organizirana u pet velikih cjelina primijenjene psihologije: psihologija pojedinca, pojedinac i grupa, psihologija i rad, psihologija i zdravlje, te psihologija i propaganda.