Primijenjena psihologija : pitanja i odgovori - Bubić, Andreja; Šverko, Dina; Rovan, Daria; Parmač Kovačić, Maja; Rebić, Veseljka; Davidović-Mušica, Nevena; Čorkalo Biruški, Dinka; Galić, Zvonimir; Hromatko, Ivana; Jelić, Margareta; Lauri Korajlija, Anita; Pavlin-Bernardić, Nina; et al. (Zagreb : Školska knjiga, 2009)
U knjizi se daje pregled općih područja primijenjene psihologije i ističe se razlika u odnosu na fundamentalnu/teorijsku psihologiju. Knjiga je organizirana u pet velikih cjelina primijenjene psihologije: psihologija pojedinca, pojedinac i grupa, psihologija i rad, psihologija i zdravlje, te psihologija i propaganda.
Str. 12-19: Ima li neprimijenjene psihologije? / Dinka Čorkalo Biruški
Zastupljeni autori: Andreja Bubić, Andrea Vranić, Dina Šverko, Margareta Jelić, Irma Brković, Ivana Hromatko, Nina Pavlin-Bernardić, Darja Rovan, Mirjana Tonković, Dinka Čorkalo Biruški, Zvonimir Galić, Maja Parmač, Veseljka Rebić, Anita Lauri Korajlija, Nevenka Davidović-Mušica
Bibliografija iza svakog poglavlja
Predmetno kazalo
Projekt MZOS
Keywords: Primijenjena psihologija -- Udžbenik