Knjiga oltara bratovštine Sv. Mikule u Boljunu (1582-1672) : glagoljski zapisi od 1582. do 1657. godine - Vlahov, Dražen (Pazin : Državni arhiv, 2008)
Riassunto.
Summary
Str. 399-401: Rječnik manje poznatih riječi.
Bibliografija: str. 402-404 i uz tekst.
Kazalo
Keywords: Bratovština oltara sv. Mikule (Boljun) -- Povijest; Glagoljski rukopisi -- Boljun; glagoljski zapisi - XVI./XVII. st