Varaždinski zlatari i pojasari - Lentić, Ivo (Zagreb : Centar za povijesne znanosti. Odjel za povijest umjetnosti, 1981)
Sažetak na njemačkom jeziku
Str. 81-94. Abecedni popis varaždinskih zlatara, srebrnara i pojasara
Bibliografija: str. 121-122 i uz tekst.
Kazala
Keywords: Varaždin; rani novi vijek; obrti -- zlatari -- srebrnari -- pojasari