Liber amicorum Jakša Barbić : zbornik radova povodom 70. rođendana (Zagreb : Pravni fakultet Sveučilišta, 2006)
Summary.
Zusammenfassung
Str. 821-686: Popis radova J. Barbića
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Barbić, Jakša; zbornik radova -- zbornik u čast