Struktura tekstu rozmowy potocznej - Żydek-Bednarczuk, Urszula (Katowice : Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, 1994)
Sažeci na engleskom i njemačkom jeziku
Bibliografija: str. 160-[168]
Keywords: lingvistika -- poljski jezik - lingvistika -- razgovorni jezik