Antológia staršej slovenskej literatúry - Mišianik, Ján (Bratislava : Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 1964)
Rezjume ; Summary
Str. 13-50: Úvod / Ján Mišianik
Keywords: slovačka književnost - antologija -- slovačka književnost - 9-18 st. - antologija -- starija slovačka književnost - antologija