Próza slovenského realizmu - Čepan, Oskár; Mikulová, Marcela (Bratislava : Veda, 2001)
Summary.
Zusammenfassung
Str. [265]-276: Pogovor / Marcela Mikulová
Kazalo
Keywords: slovačka književnost - realizam - književna studija - 19. stoljeće -- slovačka književnost - realizam - književna studija - 20. stoljeće -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Vajanský, Svetozár Hurban -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Maróthy-Šoltésová, Elena -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Kukučín, Martin -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Timrava, Božena Slančíková -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Tajovský, Jozef Gregor -- slovačka književnost - realizam - književna studija - rasprave - Jesenský, Janko -- slovačka književnost - realizam - naturalizam - književna studija - rasprave - Jégé, Ladislav Nádaši