Rasprava o podrijetlu jezika - Herder, Johann Gottfried; Škunca, Ratimir; Savić, Dimitrije (Zagreb : Demetra, 2005)
Pogovor: str. 133-175
Prijevod djela: Abhandlung über den Ursprung der Sprache
Bibliografija i bilješke: str. 121-128 i 131-132
Keywords: filozofija jezika; filozofska antropologija; podrijetlo jezika - rasprava