Savremene tendencije u nastavi jezika i književnosti : zbornik radova - Vučo, Julijana; Končarević, Ksenija; Fejsa, Mihajlo; Fleis, Rita; Ašić, Tijana; Stanojević, Veran; Mertelj, Darja; Plut, Dijana; Tomović, Nenad; Stević, Slobodan; Anđelković, Maja; Ognjanović, Dejan; et al. (Beograd : Univerzitet u Beogradu, 2007)
Sažeci na više jezika
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: didaktika; glotodidaktika; metodika; strani jezik; učenje stranog jezika; zbornik