Smiljan i okolica : (Brušane, Trnovac, Bužim) - Tomljenović, Ana (Zagreb - Smiljan : Meridijani, 2003)
Summary ; Zusammenfassung.
Bilješka o autorici : str.293.
Navedeni i konzultirani izvori literatura : str.264-273. - Kazalo imena : str. 280-290.
Keywords: Smiljan; Brušane; Trnovac; Bužim; Lika; monografija mjesta i okolice