Tekstowe hybrydy : literackość i jej pogranicza - Grochowski, Grzegorz (Wrocław : Funna, 2000)
Summary
Bibliografija: str. 265-[280].
Imensko kazalo
Keywords: poljska književnost - 20. stoljeće - analiza -- književni tekst - analiza