Život i smrt (u) Piera Paola Pasolinija : doktorska disertacija - Milovan, Valter (Zagreb : Vlast. nakl., 1990)
Sažeci na hrv. i tal. jeziku
Doktorska disertacija obranjena na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2009.
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Str. 263-270: Bibliografija.
Keywords: talijanska književnost; književne studije; Pasolini P. P; doktorska disertacija