Gepidische Siedlungen im Theissgebiet - Tóth, Ágnes B. (Budapest : Magyar Nemzeti Múzeum, 2006)
Zusammenfassung.
Bibliografija: str. 131-151 i uz tekst.
Keywords: rani srednji vijek; Gepidi -- naselja; Mađarska; Potisje; arheološka nalazišta; keramika