Prvi poljedelci : Savska skupina Lengyelske kulture = First farmers : The Sava group of the Lengyel culture - Guštin, Mitja; Težak-Gregl, Tihomila; Hincak, Zdravka (Koper : Založba Annales, 2005)
Summaries.
Bibliografija: str. 163-167.
Kazalo arheoloških nalazišta.
Keywords: prapovijest; neolitik; poljodjelci; prapovijesna naselja; neolitska naselja; Čatež-Sredno polje; Ozalj; Slovenija; Savska skupina Lengyelske kulture