Numerický kód moravské malované keramiky : problémy deskripce v archeologii - Podborsky, Vladimir (Opera Universitatis Purkynianae Brunensis Facultas Philosophica = Spisy Univerzity J. E. Purkyně v Brně, Filozofická fakulta, 1977)
Sažeci na više jezika.