Numerický kód moravské malované keramiky : problémy deskripce v archeologii - Podborsky, Vladimir (Brno : Univerzita J. E. Purkyne, 1977)
Sažeci na više jezika.
Tekst tablica usporedo na više jezika.
Bibliografija: str. 289-293.
Keywords: keramika -- tipologija -- ornamentika; Moravska; neolitik