Japodi - fragmenta symbolica - Kukoč, Sineva (Split : Književni krug, 2009)
Summary
Bibliografija: str. 250-274 i uz tekst
Imensko kazalo ; Kazalo mjesta
Keywords: Japodi -- Ilirska plemena; kultovi; antika - stari vijek; arheološka nalazišta; Lika; Pounje; Kompolje; Prozor; religija; mitologija; pogrebni rituali; simbolika