Slobodan pristup informacijama - Belan-Simić, Alemka; Horvat, Aleksandra; Tax Choldin, Marianna; Sturges, Paul; Genieva, Ekaterina; Bačić, Edita; Švob, Mira; Nebesny, Tatjana; Turčinec, Zdenka; Stipčević, Aleksandar; Vujić, Mirjana; Mandarić-Kolarik, Jelena; et al. (Zagreb : Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2000)
Summaries.
Bibliografija iza svakog rada.
Predmetno kazalo.
Keywords: Intelektualna sloboda; Smjernice Vijeća Europe; Narodne knjižnice - Nabava; Cenzura