1. Porečki susret arheologa : rezultati arheoloških istraživanja na području Istre : zbornik radova s međunarodnoga znanstvenog skupa održanog u Poreču 29. rujna 2006 - Jurković, Miljenko (Zavičajni muzej Poreštine, 2008)
Sažeci na tal. ili hrv. jeziku.