Žiarové pohrebisko z mladšej doby bronzovej na lokalite Dvorníky-Včeláre - Lamiová-Schmiedlová, Mária (Nitra : Archeologický ústav SAV, 2009)
Zusammenfassung.
Bibliografija: str. 165.
Keywords: Slovačka -- arheološka nalazišta; Dvorníky-Včeláre; brončano doba; grobovi