Ivi Maroeviću : baštinici u spomen - Mijić, Ivan; Schärer, Martin R.; Babić, Darko; Bulatović, Dragan; Müller-Straten, Christian; Premerl, Nada; Mandić, Davor; Babić, Ivo; Bradanović, Marijan; Karač, Zlatko; Marasović, Tomislav; Piplović, Stanko; et al. (Zagreb : Zavod za informacijske studije Odsjeka za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 2009)
Sažeci. Summaries.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Ivo Maroević - Život i djelo; Informacijske znanosti i muzeologija; Muzeologija; Zaštita kulturne baštine