Education in contemporary Japan : inequality and diversity - Okano, Kaori; Tsuchiya, Motonori (Cambridge, UK ; New York : Cambridge University Press, 1999)
Opis izdavača na str.: http://www.loc.gov/catdir/description/cam029/98043666.html.
Bibliografija str. 248-259 i kazalo.
Keywords: Japan - obrazovni sustav -- obrazovanje u Japanu - društveni aspekti -- japanski školski sustav i organizacija obrazovanja