Textilní výroba v českých zemích ve 13.-15. století : poznání textilní produkce na základě archeologických nálezů - Březinová, Helena; Klápště, Jan (Praha : Ústav pro pravěk a ranou dobu dějinnou, Filozofická fakulta, Univerzita Karlova, 2007)
Summary.
Bibliografija: str. 107-114.
Keywords: srednji vijek; Češka -- arheološki nalazi; Moravska; Šleska; tekstil -- arheološki nalazi -- tehnike izrade; izvori