Využívání kamenné suroviny v mladší a pozdní době kamenné : dílenské areály v oblasti horního Pojizeří - Šída, Petr; Klapšte, Jan; Merinsky, Zdenek (Praha : Ústav pro pravěk a ranou dobu dějinnou, Filozofická fakulta, Univerzita Karlova, 2007)
Summary.
Bibliografija: str. 166-170.
Keywords: neolitik; eneolitik; kameni artefakti; Češka -- arheološka nalazišta