Jižní Čechy v mladší a pozdní době bronzové - Chvojka, Ondřej; Merinsky, Zdenek; Klapšte, Jan (Brno : Masarykova univerzita, 2009)
Zusammenfassung.
Bibliografija: str. 173-190.
Keywords: Češka -- arheološka nalazišta -- topografija; brončano doba; keramika; metal; arheološka istraživanja -- metodologija