Moravskoslezská škola doktorských studii : seminar 1 - Merinsky, Zdenek; Klapšte, Jan (Brno : Masarykova univerzita, 2008)
Zusammenfassungen.
Zbornik radova.
Bibliografija iza svakog priloga.
Keywords: Moravska; arheološka nalazišta; arheološka istraživanja