Studije o kamenom i bakarnom dobu u sjeverozapadnom Balkanu - Benac, Alojz (Sarajevo : "Veselin Masleša", 1964)
Résumé.
Bibliografija: str. 173-174 i uz tekst.
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić.
Keywords: Balkan, sjeverozapadni -- arheološka nalazišta; prapovijest; prapovijesne kulture