Das spätrömisch-frühmittelalterliche Gräberfeld von Oberbuchsiten (So) - Motschi, Andreas; Schweizerisches Landesmuseum (Zürich) (Zürich : Chronos, 2007)
Sažeci na više jezika.
Bibliografija: str. 188-192.
Bilješke: str. 157-176.
Keywords: Švicarska; arheološka nalazišta; groblje; grobni nalazi; kasna antika; rano kršćanstvo; rani srednji vijek