Waldalgesheim : das Grab einer keltischen Fürstin - Joachim, Hans-Eckart (Köln : Habelt, 1995)
Zusammenfassung
Summary
Résumé
Bibliografija: str. 215-233
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić
Keywords: Njemačka -- arheološka nalazišta; arheološka istraživanja -- povijest; željezno doba; laten; Kelti; kneževski grob; grobni prilozi; nakit